torsdag den 18. april 2013

Tarte flambee

Jeg blev inspireret af Thomas Harmanns nye kogebog og måtte lave denne ret, men jeg havde ikke det hele, så jeg lavede den lidt om, men den blev god.
Økonomisk set passer den godt ind i disse lockout tider...
15 g  tør gær
3 dl vand
1 spsk olie
1 tsk salt
100 g durum
400 g hvedemel med fuldkorn

Sådan gør du:
  1. KOm det hele i en skål og rør det sammen
  2. Ælt det 100 gange
  3. Lad den hæve i 1 time
Ostecreme
1 mozzarella
6 spsk creme fraiche
1/4 frisk ost fx Philadelphia
1 æggeblomme
100 g revet ost
1/4 tsk revet muskat
1 tsk salt
5 kværn peber

Sådan gør du:
  1. Blend det hele sammen
1 pakke bacon i tern
rosmarin stilke
timian kviste

3 store løg i tern

Olie

Lav dem færdige
  1. Del dejen i 3 og rul dem tyndt ud
  2. Fordel ostecremen og smør det ud - lad en kant være
  3. Kom løg og bacon på
  4. Kom timian eller rosmarin
  5. Bag dem i ovnen 10-15 ved 250 grader
  6. Hæld lidt olie over inden servering
  7. Server med en salat med eddike og olie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: