tirsdag den 24. september 2013

Kanin i hvidvin

1/2 kanin
2 spsk olie
2 løg
3 gulerødder
2 stænger bladselleri
2 fed hvidløg
5 kviste timian
3 dl hvidvin
1 bakke svampe

Sådan gør du:
  1. Del kaninen i 5-6 stykker
  2. Varm olien op
  3. Brun kaninen på alle sider og tag den derefter op
  4. Skær løget i både
  5. Skræl og skær gulerødderne i stave eller 6. dele på langs
  6. Skær bladselleri i tynde skiver
  7. Brun løg, bladselleri og gulerødder
  8. Kom timian og presset hvidløg i
  9. Kom kanin og hvidvin i
  10. Lad det småsimre i 2 timer
  11. Steg svampe af på en pande med olie, hvidløg og lidt timian
  12. Kom dem derefter op til resten
  13. Serveres med brød, ris, korn eller mos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: