lørdag den 28. september 2013

Tarteletter med kylling, asparges og lidt grønt

1 lille kylling
vand til det dækker kyllingen
1 gulerod, 3 laurbærblade, 1 spsk peber korn, 1 spsk salt, 1 løg og 1 fed hvidløg

Sådan gør du:
  1. Kom det hele i en gryde og kog det op
  2. Kog den derefter på middel varme i 1 time
  3. Lad den køle af 
  4. Pil kødet af
  5. Kog suppen ind, så kan de bruge den til en dejlig suppe i morgen

Fyld til tarteletter
Kogt kyllling
1 dåse asparges - du skal bruge vandet til saucen
2 gulerødder
1 dl ærter
1 bundt persille
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl suppe fra kyllingen
1 dl fløde
salt og peber
16 tarteletter

Sådan gør du:
  1. Skræl gulerødderne og skær dem i tern
  2. Smelt smørret i en gryde 
  3. Tilsæt mel og lad det boble i 1 min
  4. Tilsæt vandet fra asparges og lad det kog op
  5. Tilsæt suppen 1 dl ad gangen og lad det kog op ind imellem
  6. Tilsæt fløde og kog det op
  7. Tilsæt gulerødder og lad det koge i 2 min
  8. Tilsæt kylling og asparges og lad det varme igennem
  9. Tilsæt ærter, salt og peber
  10. Hak persillen
  11. Serveres i lune tarteletter med et drys persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: