onsdag den 13. november 2013

Kål, kød og kærlighed

1 spidskål
1 løg
1 fed hvidløg
100 g bacon
300 g hakket okse
4 gulerødder
4 kartofler
2 dl kalvefond
2 laurbærblade
5 kviste timian
1 tsk salt
Peber

Sådan gør du:
  1. Snit kålen fint
  2. Pil løget og skær det i både
  3. Skræl gulerødderne og sær dem i tern
  4. Skræl kartoflerne og skær dem i tern
  5. Skær bacon i tern
  6. Kom bacon på en høj pande og varm det op til det bliver gyldent
  7. Kom derefter kødet på og steg det til det er brunt
  8. Kom kål, kartofler, timian, hvidløg, salt, laurbærblade og fond på og lad det koge i 10 min under låg
  9. Tilsæt gulerødder og lad det koge i 10 mere under låg
  10. Tag låget af og lad væsken koge ind i ca 10 min
  11. Smag til med salt og friskværnet peber
  12. Serveres med rødbeder og sennep

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: