100 g kiks, småkager eller dadler/figner*
50 g marcipan
1/2 dl nødder eller mandler
1/2 dl marmelade
10 spsk rom eller efter smag
30 g chokolade
1/2 dl fløde
Krymmel, kokos eller frysetørrede bær
100 g marcipan (5 træstammer)
Flormelis
ca 50 g smeltet chokolade
Sådan gør du:
- Hak kage, marcipan og kiks med en stor kniv
- Kom chokolade og fløde i microovnen som chokoladen smelter
- Rør det hele sammen med en håndmixer
- Lad det stå på køl en time
- Romkugler:Tril små kugler
- Vend dem i krymmel, kokos, frysetørrede bær eller smeltet chokolade
- Træstammer: drys flormelis ud på bordet og rul marcipanen tyndt ud og skær kanterne pæne
- Rul massen til aflange stykker der passer med marcipann
- Dyp enderne i smeltet chokolade
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: