tirsdag den 29. april 2014

Hindsholmgrisen kotelet med spidskål og rygeost

De søde Hindsholmgrisen

1 kotelet pr mand
1 spidskål
4 spsk rygeost
3 spsk mælk eller fløde
salt og peber
1 blomkål
25 g smør
Frisk timian og rosmarin
2 spsk olie

Sådan gør du:

  1. Tag kødet ud ca 1 time før du skal spise kom olie, salt, timian og rosmarin på og lad det trække
  2. Bræk blomkålen i buketter
  3. Kog det i ca 5-7 min til det er mørt, men med lidt bid i
  4. Smelt smørret i en gryde, kom timian på og derefter blomkål i - sving det rundt så det bliver dækket af smør på alle sider
  5. Snit kålen fint
  6. Bland rygeost, mælk/fløde og salt godt samme
  7. Damp spidskålet i ca 5 min
  8. Tag vandet fra og vend det med rygeostcremen
  9. Steg koteletterne på en varm grillpande ca 4-5 min på hver side



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: