1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk tomatpure
300 g oksekød
3 gulerødder
2 spsk hakket persille
5 kugler frosset spinat optøet
evt 2 spsk kyllingefond
Salt og peber
1/2 bæger ricotta
*du kan også bruge squash, rød peber eller aubergine
Sådan gør du:
- Varm en pande op
- Steg kødet brunt
- Tilsæt hakket løg og hvidløg
- Brænd tomatpuéen af
- Tilsæt revet gulerod eller andre grøntsager
- Tilsæt spinat, salt, peber og kyllligefond eller lidt vand
- Lad det køle lidt af og bland derefter ricotta i
Ostesauce
2 spsk smør
2 spsk mel
3 dl mælk
1 dl vand
muskatnød
salt og peber
1 spsk gorgonzola
Sådan gør du:
- Smelt smørret
- Kom melet i og rør det godt sammen
- Varm evt mælken, så sikre du at der ikke kommer klumper
- Tilsæt mælken og vand lidt ad gangen
- Smag til med gorgonzola, salt og peber samt muskatnød
Parmesanost
Rasp
Sådan gør du:
- Fordel fyldet i pastarørrerne
- Læg den i et ildfast fad
- Kom ostesaucen over
- Riv parmesan over og drys evt lidt rasp på
- Bag det først 25 min under låg ved 200 grader og derefter 15-20 min så det bliver fint lyse brunt
- Serveres med en salat fx Rucolasalat med æbler og valnødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: