onsdag den 30. januar 2013

Pitabrød med kylling, aubergine og paprika

450 g kylling i tern
2 tsk sød paprika
1 tsk røget paprika
1 tsk salt
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1/2 til 1 aubergine (alt efter størrelse)
10-16 cocktail tomater
2 spsk olie
salt

Dressing
250 g creme fraiche
1 fed hvidløg
1/2 tsk salt
lidt frisk purløg

4 håndfulde salat fx spæde salat blade
Pitabrød 4 eller flere

Sådan gør du
  1. Kom de to slags paprika på kyllingen ca 1 time før
  2. Skær auberginen i skiver og drys dem med salt og lad dem hvile i 1 time
  3. Skær dem i tern
  4. Kom olie på panden og steg auberginen til de er gylden på begge sider og kom dem i en skål 
  5. Steg kødet ca 5 min
  6. Tilsæt løg og steg til de gyldne
  7. Skær den røde peber i strimler
  8. Skær tomaterne i kvarte
  9. Tilsæt tomater, rød peber og presset hvidløg og lad det stege i ca 5 min
  10. Tilsæt auberginen
  11. Lav dressingen: Bland alle ingredienserne sammen og smag det til
  12. Kom kyllng, salat og dressing i pitabrødene - du kan evt tilsætte lidt ost også
*Hvis du har travlt kan du undlade at lade auberginen og kyllingen trække 1 time

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: