Grunddej til 1 gang fyld
100
g smør
2
dl vand/mælk
1
æg
1
tsk sukker
½
tsk salt
7,5
dl hvedemel
½
brev tør gær
Sådan
gør du:
1)
Smelt
smørret
2)
Bland
vand, smør og æg sammen
3)
Tilsæt
resten
4)
Ælt
dejen
5)
Lad
den hæve i 20 min
6)
Rul
dejen ud til et rektangel
7)
Fordel
fyldet på dejen med en kniv
8)
Rul
dejen sammen til en roulade
9)
Skær
sneglene ud – de skal ca være 2 cm eller 12 i alt
10)
Bages
ved 200 grader i 10-15 min
Fyld
1
50
g smør
1,5
spsk kanel
1
dl sukker
Sådan
gør du:
1)
Bland
alle ingredienserne sammen med en gaffel til det er en ensartet masse
Fyld
2
50
g smør
0,5
dl sukker
80
g marcipan
2
spsk birkes
Sådan
gør du:
1) Bland alle
ingredienserne sammen med en gaffel til det er en ensartet masse
Fyld
3
50
g smør
1
æble i små tern
1
dl rosiner
0,5
dl sukker
0,5
dl mandler
Sådan
gør du:
1)
Bland
smør, sukker, hakkede mandler og rosiners ammen sammen med en gaffel til det er
en ensartet masse
2)
Skæl
æblet og skær det i tern
3)
Smør
først smør massen på og derefter drysses æblerne på
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: