onsdag den 2. januar 2013

Snegle med 3 forskelligt slags fyld



Grunddej til 1 gang fyld
100 g smør
2 dl vand/mælk
1 æg
1 tsk sukker
½ tsk salt
7,5 dl hvedemel
½ brev tør gær
Sådan gør du:
1)        Smelt smørret
2)        Bland vand, smør og æg sammen
3)        Tilsæt resten
4)        Ælt dejen
5)        Lad den hæve i 20 min
6)        Rul dejen ud til et rektangel
7)        Fordel fyldet på dejen med en kniv
8)        Rul dejen sammen til en roulade
9)        Skær sneglene ud – de skal ca være 2 cm eller 12 i alt
10)     Bages ved 200 grader i 10-15 min

Fyld 1
50 g smør
1,5 spsk kanel
1 dl sukker
Sådan gør du:
1)        Bland alle ingredienserne sammen med en gaffel til det er en ensartet masse
 
Fyld 2
50 g smør
0,5 dl sukker
80 g marcipan
2 spsk birkes
Sådan gør du:
1)                          Bland alle ingredienserne sammen med en gaffel til det er en ensartet masse

Fyld 3
50 g smør
1 æble i små tern
1 dl rosiner
0,5 dl sukker
0,5 dl mandler
Sådan gør du:
1)        Bland smør, sukker, hakkede mandler og rosiners ammen sammen med en gaffel til det er en ensartet masse
2)        Skæl æblet og skær det i tern
3)        Smør først smør massen på og derefter drysses æblerne på



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: