tirsdag den 24. december 2013

Medisterpølse

1 kg nakkefilet
200 g bacon
200 g røget spæk
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk peber
35 g salt
1 spsk tørret timian
2 dl øl, suppe eller vand

Tarme

Sådan gør du:
  1. Alle ingredienser skal have samme temperatur
  2. skær kød, bacon og spæk i tern
  3. Pil løg og hvidløg
  4. Hak kød, spæk, bacon, løg og hvidløg i køahakkeren
  5. Kom alle ingedienser i en skål og rør det hurtigt sammen
  6. Lad det hvil til næste dag
  7. Kom tarmen på pølsehornet
  8. Kør kødet igennem kødhakkeren og ned i tarnem
  9. Plancher pølsen i 20 min - kog vandet og sluk for plade, kom pølsen i og kom låg på. Du kan evt tilsætte 1 spsk eddike
  10. Steg pølsen i smør eller grill den på grillen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: