mandag den 19. marts 2012

Tærte med spinat, ricotta og pinjekerner

Tærtedej:
3 dl fuldkorns hvedemel fx fra Meyers eller De 5 gaarde
100 g smør
1 spsk vand

Sådan gør du:
  1. Kom alle ingredienserne i en røremaskine og rør det sammen
  2. Lad dej hvile en time
  3. Rul dejen ud og kom den i tærteformen
  4. Prik bunden med en gaffel
  5. Bag den 15 min ved 200 grader
Fyld:
3-4 æg
1 bæger ricotta
1 pose frisk spinat
3 spsk revet parmesanost
3 spsk ristede pinjekerner
1 tsk salt
frisk kværnet peber

Sådan gør du:
  1. Rist pinjekernerne gyldne
  2. Kom spinaten i en si og overhæld spinaten med kogende vand, så det falder sammen
  3. Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det sammen til en ensartet masse
  4. Kom fyldet over i tærten 
  5. Bag den ca 30 min ved 200 grader





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: