3 dl fuldkorns hvedemel fx fra Meyers eller De 5 gaarde
100 g smør
1 spsk vand
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienserne i en røremaskine og rør det sammen
- Lad dej hvile en time
- Rul dejen ud og kom den i tærteformen
- Prik bunden med en gaffel
- Bag den 15 min ved 200 grader
3-4 æg
1 bæger ricotta
1 pose frisk spinat
3 spsk revet parmesanost
3 spsk ristede pinjekerner
1 tsk salt
frisk kværnet peber
Sådan gør du:
- Rist pinjekernerne gyldne
- Kom spinaten i en si og overhæld spinaten med kogende vand, så det falder sammen
- Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det sammen til en ensartet masse
- Kom fyldet over i tærten
- Bag den ca 30 min ved 200 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: