mandag den 19. marts 2012

Blinis med stenbiderrogn

Blinis:
1,5 dl fuldkornshvedemel fx fra Meyers eller De 5 gaarde
0,5 dl boghvedemel
lidt salt
15 g gær
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 dl creme fraiche
1 dl mælk
25 g smør

Sådan gør du:
  1. Lun mælken og opløs gæren heri
  2. Tilsæt æggeblomme, creme fraiche, mælk, salt, hvedemel og boghvedemel og pisk det godt sammen.
  3. Lad det hæve 45 min ved stuetemperatur
  4. Piske hviden stiv og vend den i dejen og lad det hæve ydeligere 15 min
  5. Kom lidt smør på hvert rum på en blinispande
  6. Kom ca 2 spsk dej på hver plade og bag den til dejen stivner, vend så blinisen og bag den færdig.

200 g stenbiderrogn (Til 12-15 stykker)
3-4 dl creme fraiche
1 bakke karse
1 citron

Sådan gør du:
  1. Kom lidt creme fraiche på hver blinis
  2. Derefter lidt stenbiderrogn
  3. Tilsidst en lille klat creme fraiche, en skive citron og lidt karse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: