2 tsk sød paprika
1 tsk røget paprika
1 tsk salt
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1/2 til 1 aubergine (alt efter størrelse)
10-16 cocktail tomater
2 spsk olie
salt
Dressing
250 g creme fraiche
1 fed hvidløg
1/2 tsk salt
lidt frisk purløg
4 håndfulde salat fx spæde salat blade
Pitabrød 4 eller flere
Sådan gør du
- Kom de to slags paprika på kyllingen ca 1 time før
- Skær auberginen i skiver og drys dem med salt og lad dem hvile i 1 time
- Skær dem i tern
- Kom olie på panden og steg auberginen til de er gylden på begge sider og kom dem i en skål
- Steg kødet ca 5 min
- Tilsæt løg og steg til de gyldne
- Skær den røde peber i strimler
- Skær tomaterne i kvarte
- Tilsæt tomater, rød peber og presset hvidløg og lad det stege i ca 5 min
- Tilsæt auberginen
- Lav dressingen: Bland alle ingredienserne sammen og smag det til
- Kom kyllng, salat og dressing i pitabrødene - du kan evt tilsætte lidt ost også