tirsdag den 25. marts 2014

Grønne linser med bacon og løg

100 g puy linser
1/2 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
2,5 hønsefond
1/2 dl hvidvin
1/2 pakke bacon
friske kydderurter fx timian og persille

Sådan gør du:

  1. Pil og hak løgene
  2. Skær bacon i tern
  3. Kom olie i en gryde
  4. Svits bacon til det er lysebrunt
  5. Tilsæt løg og lad det stege et par min
  6. Tilsæt hvidvin og lad det koge væk
  7. Skyl linserne under koldt vand og tilsæt dem
  8. Tilsæt fond og hvidløg
  9. Lad det småsimre i 30-40 min
  10. Smag det til evt med lidt citronskal
  11. Pynt med krydderurter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: