fredag den 21. marts 2014

Cote de boeuf


1 stk Cote de boeuf - fortæl din slagter, hvor mange i er.
Salt
Timiankviste
Hvidløg

Smør og olie

Peber

Sådan gør du:
  1. Kom salt og timian på og lad dem ligge på køkkenbordet en time
  2. Kom olie og smør på en pande og varm det godt op
  3. Kom hvidløg og timian på panden
  4. Brun bøffen på alle sider
  5. Sæt bøffen i ovnen i 2 timer på 8o grader
  6. Lad bøffen hvile i 35 min imens du laver fritterne - kom gerne sølvpapir og et viskestykke omkring
  7. Drys med flagesalt og frisk kværnet peber
  8. Skær den skråt mod benet 
  9. Serveres med Rucolasalat med æbler og valnødder, ovn fritter og Bearnaise fx Snyde baernaise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: