tirsdag den 25. marts 2014

Mørbrad med bacon

1 svinemørbrad
1 spsk olie
5 kviste timian
2 fed hvidløg
1 tsk salt
1 pakke bacon

Sådan gør du:
1)      Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle
2)      Varm olien på en pande
3)      Læg hvidløg og timian på panden og brun kødet på alle sider
4)      Tag kødet af og lad det køle lidt
5)      Læg baconen side om side på spækbræt – så det fylder det hele
6)      Læg mørbraden på baconen og krydr med salt peber og lidt ekstra timian
7)      Flet baconen – start med den øverst til venstre – læg den over mørbraden – tag den til højre og læg over, sådan fortsætter du til du har flettet det hele
8)      Læg kødet med lukningen på en plade eller i et ildfast fad
9)      Kom kødet i en kold ovn og tænd dem på 160 grader
10)  Lad kødet stege i 30 min  - Giv den evt lidt grill, hvis den ikke er sprød
11)  Tag det ud og lad det trække i 15 min



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: