søndag den 22. juli 2012

Rabarber/jordbær marmelade

1 bakke jordbær
1 bund rabarber ca. 10 stilke
3 dl sukker
1 vanillestang
1/2 lime
1/2 tsk geleringsmiddel
atamon til glasene

Sådan gør du;
  1. Rens rabarberne og skær dem i skiver
  2. Nip jordbærerne og skær dem i kvarte
  3. Flæk vanillestangen og tag kornene ud. Mas dem evt med lidt sukker , så du skiller kornene
  4. Kom frugt, sukker, vanillekorn og stang og evt lidt vand i en gryde
  5. Kog det langsomt op - lad det simre i 10 min til det er mørt
  6. Tilsæt lime og lad det koge op
  7. Tilsæt geleringsmiddel og lad det koge op
  8. Skyl glasene med atamon
  9. Kom marmeladen på glasene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: