lørdag den 10. november 2012

Æblemuffins med birkes

Dej
150 g smør (stuetemperatur)

kornene fra en vanillestang
150 g sukker
3 store æg

80 g mel
65 g mandelmel
1 tsk. bagepulver

2 spsk birkes 

Fyld:
1 æble fx Discovery
3 spsk rasp, æblekage rasp eller knuste makroner

Sådan gør du:
  1.  Flæk vanillestangen og skrab kornene ud
  2. Pisk smør, vanillekorn og sukker i 10 min med en elspisker eller i en røremaskine
  3. Tilsæt æggene et ad gangen
  4. Sigt  mel og bagepulver i og vend det forsigtigt  rundt sammen med
    mandelmel,
  5. Kom evt dejen i en sprøjtepose
  6. Fordel dejen i 12 forme
  7. Skær æblet i tern og fordel dem i kagerne
  8. Drys med rasp
  9. Bag kagerne i 15 min ved 200 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: