1,5 spsk mel
5 dl varm mælk eller grønsagsbouillon eller halvt af hver
1 spsk svampe mel - blendede tørrede svampe *
evt lidt revet muskatnød
400 g blandede svampe - jeg brugte champignon og tragt kantareller
1 løg
4 skiver bacon
1 bundt persille
skallen fra 1/2 citron
1 bakke spinat
salt og peber
Friske lasagneplader ca 4 stk
Sådan gør du:
- Smelt smørret i en gryde
- Tilsæt melet og rør det godt sammen - lad det stege et par min
- Tilsæt væsken lidt ad gangen
- Lad det koge godt igennem i et par min.
- Smag til med svampemel, salt og revet muskatnød
- Skær baconen i tern og løget i både
- Steg baconen på en pande i 5 min
- Tilsæt løg og lad det stege i 2 min
- Tilsæt svampene og steg det hele i 5-10 min
- Hak persillen med hvidløg og citronskal
- Kom det lagvis i et fad: først lasagneplader, svampe, sauce, persille/citron og spinat
- Slut af med sauce og evt lidt rasp
- Bag den 30 min ved 200 grader
Karl Johan mel |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: