torsdag den 22. november 2012

Oksehalesuppe

500 g oksehaler
2 gulerødder
1/4 selleri - mængde svarende til 2-3 gulerødder
2 fed hvidløg
1 løg eller 8 perleløg
1 dåse hakkede tomater
4 kviste timian
1/2 spsk sukker
2 tsk salt
2-3 laurbærblade
1 spsk olie eller smør

Sådan gør du:
  1. Pil løget eller løgene - hvis det er et stort løg skæres det i både
  2. Pil og skær hvidløget i tern
  3. Skræl gulerødder og selleri
  4. Skær gulerødder og selleri i tern
  5. Brun kødet af i olie eller smør
  6. Brun løget af
  7. Kom tomater, hvidløg, laurbærblade og timian i en jerngryde og sæt det i ovnen ved 80 grader i 10 -12 timer
  8. Når der er gået 8 timer tilsættes grøntsagerne samt sukker og salt
  9. Serveres med brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: