2 gulerødder
1/4 selleri - mængde svarende til 2-3 gulerødder
2 fed hvidløg
1 løg eller 8 perleløg
1 dåse hakkede tomater
4 kviste timian
1/2 spsk sukker
2 tsk salt
2-3 laurbærblade
1 spsk olie eller smør
Sådan gør du:
- Pil løget eller løgene - hvis det er et stort løg skæres det i både
- Pil og skær hvidløget i tern
- Skræl gulerødder og selleri
- Skær gulerødder og selleri i tern
- Brun kødet af i olie eller smør
- Brun løget af
- Kom tomater, hvidløg, laurbærblade og timian i en jerngryde og sæt det i ovnen ved 80 grader i 10 -12 timer
- Når der er gået 8 timer tilsættes grøntsagerne samt sukker og salt
- Serveres med brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: