torsdag den 22. november 2012

Herre kål - godt med bacon og fløde

200 g Grønkål
1 æble
1 løg
1 spsk grov sennep
2 tykke skiver bacon 
1 spsk honning
1/4 l fløde
salt og peber

Sådan gør du:
  1. Hak grønkålen groft
  2. Pil løget og skær det i både
  3. Skær æblet i tern
  4. Skær baconen i tern
  5. Kom baconen på en kold pande og steg det til det bliver brunt
  6. Steg grønkål og løg til kålen falder sammen
  7. Tilsæt æbler og steg det i 2 min
  8. Tilsæt fløden og lad det koge ind
  9. Smag til med sennep, honning, salt og peber
  10. Smager dejligt til noget svinekød fx Røget ribbensteg eller kålpølsser
Jeg lavede det over åbent ild - sådan lidt nak og æd agtigt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: