onsdag den 7. november 2012

Valg burger

i dejlig bløde burgerboller, bøf, cheddar, syltede rødløg og coleslaw

Syltede rødløg
2 rødløg
1 spsk olie
2 spsk eddike fx balsamico eller æble
1 spsk honning
lidt salt
Sådan gør du:
  1. Pil løget og skær det i både
  2. Svits det i en gryde i 2 min
  3. Tilsæt eddike og honning
  4. Lad det simre det det er mørt - ca 15 min
  5. Smag til med salt
500 g hakket oksekød - hak det gerne selv - det smager meget bedre!
salt
Sådan gør du:
  1. Del kødet i 4 lige store dele
  2. Form det til en kugle
  3. Hak kødet sammen til en meget flad bøf
  4. Krydr med salt
  5. Steg den et par min på hver side
Mayonaise, grov sennep, ketchup til at smøre bollerne med.
Bløde burgerboller
Coleslaw med æble

Saml burgerne ved bordet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: