søndag den 13. november 2011

Snyde bearnaise på den 80 agtige måde

30 g smør
1 1/2 spsk hvedemel
1 1/2 dl bouillon
1 helt æg
2 æggeblommer
1 1/2 - 2 spsk bearnaiseessens
1/2 tsk salt
1 tsk estragon

 Sådan gør du:
  1. Smelt smørret uden det bliver brunt
  2. Tilsæt melet og rør godt
  3. Tilsæt bouillonen og rør det godt - lad det koge op
  4. Tag gryden af varmen
  5. Kom æg og æggeblommer i og pisk det rigtig - du kan evt bruge en stavblender
  6. Tilsæt estragon, essens og salt
  7. Sæt den tilbage på varmen, så saucen bliver tyk - du skal piske hele tiden så den ikke skiller
  8. Smag saucen til
  9. Den kan serveres til bøffer, grøn salat og pommes - det er altid godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: