1,5 rødløg
2 æbler
50 g hasselnødder
3 spsk tørrede tranebær
1 spsk flydende honning
1-2 stk andebryst alt efter størrelse ca 100 g pr næse
dressing:
1 tsk honning
1/2 dl æbleeddike
1 spsk olie
1 tsk grov sennep
1/2 tsk salt
Sådan gør du:
- Skær rødløget i tynde skiver
- Varm i spsk honning op på en pande og glaser næsten alle løgene - gem ca et halvt løg i ca 5 min drys med salt
- Skær æblet i tern
- Rist nødderne gyldne med lidt salt
- Vend halvdelen af grønkålen med dressingen
- Rids Anden i fedtet og drys med salt
- Steg anden med fedtsiden nedad på en varm pande i ca 10 min - vend derefter og steg det færdigt. Det er færdigt når det siver rødt kødsaft op gennem fedtsiden
- Tag anden af og lad den hvile
- Hæld fedtet fra panden og steg resten af grønkålen i ca 5 min - rør hele tiden, så det ikke bliver brunt (Hvis du ikke har nogen i mod fedt, så kan du sagtens lade noget være på panden og stege kålen i det)
- Vend det stegte kål med det rå kål og tilsæt tranebær, nødder, æbler, glaserede løg og rødløg sammen
- Skær anden i skiver og fordel den på salaten
- Salaten kan evt serveres med groft brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: