1 kylling
1 kraftben
1/2 selleri
3 gulerødder
2 porretoppe
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 potte timian
1/2 potte perslle
2 spsk peberkorn
5 laurbærblade
vand så det dækker
salt
* suppen kan erstattes af den bouillonterning og vand eller en færdig købt suppe
250 g flækærter
1 liter vand
1/2 potte timian
1 løg
1 fed hvidløg
2 porre - resten af dem hvor du brugte toppen
3 gulerødder
2 kartofler
1/2 selleri
2 persillerod
6 kålpølser
stærkt sennep
Sådan gør du:
- Skræl grønsagerne og skær dem i tern
- Kom alle ingredienserne til suppen i en stor gryde
- Lad det simre 2 timer
- Tag kyllingen op
- Kog suppen ind - smag til med salt
- Kog flækærterne i vandet sammen med timan, løg og hvidløg samt kålpølserne i 45 min - måske skal du spæde lidt af suppen til undervejs, så det ikke brænder på
- Skræl og skær grønsagerne i passende tern og kog den møre i lidt suppe
- Tag kålpølserne op
- Når ærterne er kogt skal de blendes
- Tilsæt grønsagerne og suppe til de blendede ærter, så det har en passende konsistens
- Serveres med kålpølser og sennep
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: