fredag den 15. februar 2013

Rug-snack

125 g rugkerner
2 dl kogende vand
50 g græskarkerner
1 brev rugbrødssurdej
1-2 dl vand
6 g gær
1 spsk salt
1 spsk malt sirup
125 g rugmel
50 g valnødder
10 spanske figner
evt 75 g mørk chokolade
små aflange forme

Sådan gør du:
  1. Kom rugkerne, græskarkerner og kogende vand i en skål og lad det stå til det bliver koldt
  2. Hak chokolade, figner og valnødder groft
  3. Opløs gæren  vandet
  4. Kom resten af ingredienser i en røremaskine og rør det godt i ca 10-20 min
  5. Kom det i formene og stil det i køleskabet til næste dag - det skal ca hæve i 12 timer - mindst
  6. Bag dem i 30 min ved 175 grader
* Du kan evt kun komme chokolade i halvdelen, så har du både de søde og nogle som er rigtig gode med ost
Rugsnack med og uden chokolade

Grydebrød, små brød mde birkes og rugsnack med og uden chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: