250 g bacon
1 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
2 stænger bladselleri
1 dåse hakkede tomater
2 spsk tomatpure
1 dl hvidvin
1/2 hønsebouillonterning
2 spsk hakket persille
500 g spaghetti
Parmesanost
Sådan gør du:
- Pil og hak løget
- Skræl gulerødderne og riv dem på et groft rivejern
- Skær bladsellerien i tynde strimler
- Flæk peberfrugten og tag kernerne ud, og skær den i tynde strimler
- Kom olie i en gryde og steg løg klare
- Tilsæt gulerødder, bladselleri og peberfrugt og lad det stege i 15 min ved svag varme
- Tilsæt hvidvinen og lad det koge ind
- Steg bacon på en tør pande til det bliver brunt og hæld det over på noget køkkenrulle
- Steg kødet til det bliver brunt tilsæt derefter tomatpure
- Kom kød og bacon i grønsagsblandingen og tilsæt hakkede tomater, bouillonterningen og presset hvidløg
- Lad det simre i 3 timer ved svag varme
- Smag til med salt og peber
- Kog 500 g spaghetti i ca 9 min
- Serveres med frisk revet parmesan
- Drys persille over inder servering
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: