125 g smør
200 g hvedemel
1 tsk natron
75 g grahamsmel
150 g havregryn
1 knsp salt
50 g rosiner
125 g brun farin
125 g sukker
3 æg
½ dl kærnemælk
Saften fra ½ citron
Sådan gør du:
1)
Smelt smørret i en gryde
2)
Sigt hvedemel og natron sammen i en skål og
tilsæt grahamsmel, havregryn og salt
3)
Bland rosiner, brun farin og sukker med de andre
tørre ingredienser
4)
Pisk æg, kærnemælk, citronsaft og smørret sammen
og hæld det over de tørre ingredienser
5)
Dejen skal være lidt rustik
6)
Fordel dejen i 12 muffinsforme
7)
Bages ved 180 grader i 15-18 min
Tip du kan udskifte rosiner med andre tørrede frugter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: