onsdag den 4. januar 2012

Kyllingegryde med chili og grøntsager

2 kyllingefilet
2 løg
2 dl røde bønner - udblødte eller en dåse
2 gulerødder
2 stænger blegselleri
1 dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 rød chili eller efter behag
1 tsk spidskommen
1 -2 tsk salt
5 kværn peber
1 tsk sukker
1 tsk olie


Sådan gør du:
  1. Skær kyllingen i tern
  2. Pil løget og skær det i skiver
  3. Skræl og riv gulerødder på et rivejern
  4. Skær rød peber og bleselleri i passende stykker
  5. Kom olien i en gryde og varm det op
  6. Svits løg i 2 min
  7. Brun kødet i 5 min
  8. Tilsæt gulerødder, blegselleri, presset hvidløg, rød peberfrugt og hakkede tomater samt krydderier lad det simre i 15 min
  9. Tilsæt bønnerne og lad det simre 5 min mere
  10. Smag retten til
  11. Serveres enten med ris eller i tortilla - og varm dem i ovnen med ost på. Hertil kan du også lave en guacamole

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: