mandag den 9. januar 2012

Pitabrød med grøntsager og kylling

150 g broccoli
2 gulerødder
100 g rød peberfrugt
250 g squash
1 løg
1 fed hvidløg
120 g frossen helbladet spint
400 g kylling
Chili efter behag - jeg brugte ca 1 tsk
2 forårsløg
50 g sukkerærter
1 håndfuld peanuts
Til dressing:
4 spsk skyr 2%
2 tsk mayonaise
lidt hvidløg, forårsløg
salt og peber

4 fuldkorns pitabrød

Sådan gør du:
  1. Drys kyllingen med salt og chili
  2. Skær grøntsagerne i tern
  3. Steg kyllingen på en varm pande i ca 4 på hver side - tag dem op 
  4. Steg løg i 2 min tilsæt derefter broccoli og gulerødder
  5. Tilsæt resten af grøntsagerne og smag til med salt og peber
  6. Skær kyllingen i mundrette stykker og kom dem tilbage til grøntsagerne
  7. Lav dressingen med skyr, mayonaise, hvidløg, forårsløg og salt og peber
  8. Skær sukkerærter og forårsløg i tynde strimler
  9. Varm pitabrødene og flæk dem helt igennem
  10. Fordel grøntsager og kylling på de halve pitabrød
  11. Pynt med dressing,peanuts, forårsløg og sukkerærter
Tip - du kan også bruge tortillas i stedet for pitabrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: