2 gulerødder
100 g rød peberfrugt
250 g squash
1 løg
1 fed hvidløg
120 g frossen helbladet spint
400 g kylling
Chili efter behag - jeg brugte ca 1 tsk
2 forårsløg
50 g sukkerærter
1 håndfuld peanuts
Til dressing:
4 spsk skyr 2%
2 tsk mayonaise
lidt hvidløg, forårsløg
salt og peber
4 fuldkorns pitabrød
Sådan gør du:
- Drys kyllingen med salt og chili
- Skær grøntsagerne i tern
- Steg kyllingen på en varm pande i ca 4 på hver side - tag dem op
- Steg løg i 2 min tilsæt derefter broccoli og gulerødder
- Tilsæt resten af grøntsagerne og smag til med salt og peber
- Skær kyllingen i mundrette stykker og kom dem tilbage til grøntsagerne
- Lav dressingen med skyr, mayonaise, hvidløg, forårsløg og salt og peber
- Skær sukkerærter og forårsløg i tynde strimler
- Varm pitabrødene og flæk dem helt igennem
- Fordel grøntsager og kylling på de halve pitabrød
- Pynt med dressing,peanuts, forårsløg og sukkerærter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: