mandag den 30. januar 2012

Stærk kyllingesuppe med små forårsruller

2 stykker kyllingelår med ryg eller 1/2 kylling
2 gulerødder
100 selleri
1 løg
2 fed hvidløg
5 laurbærblade
1 spsk sorte peberkorn
1 liter vand
1 spsk salt
1/2 tsk timian eller en kvist frisk
lidt persille

Sådan gør du:
  1. Varm gryden op
  2. Brun kyllingen og grøntsagerne i ca 5 min
  3. Tilsæt vand og krydderier og lad det simre i ca 1,5 time
  4. Tag kyllingen op
  5. Lad suppen lidt ind i ca 30 min 
  6. Si suppen 
3 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 porre
100 g selleri
100 g sukkerærter
1 frisk chili
Kyllingekødet fra suppen
1-2 tsk karrypasta eller pulver karry
1/2 dl soya
suppe

Sådan gør du:
  1. Vask og snit grøntsagerne i mundrette stykker
  2. Svits karry i en gryde
  3. Tilsæt grøntsagerne og sukken og lad det kage ca 15 min
  4. Tilsæt kyllingekødet
  5. Smag suppen til med soya og evt mere karry eller chili
Server denne suppe med hjemmelavet forårsruller  Forårsruller med grøntsager og oksekød eller køb den færdiglavet i fx thai supermarkeder og grønthandlere
Hvis du har ikke har så meget tid kan suppen erstattes af en hønsebouillonterning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: