2 gulerødder
100 selleri
1 løg
2 fed hvidløg
5 laurbærblade
1 spsk sorte peberkorn
1 liter vand
1 spsk salt
1/2 tsk timian eller en kvist frisk
lidt persille
Sådan gør du:
- Varm gryden op
- Brun kyllingen og grøntsagerne i ca 5 min
- Tilsæt vand og krydderier og lad det simre i ca 1,5 time
- Tag kyllingen op
- Lad suppen lidt ind i ca 30 min
- Si suppen
1 rød peberfrugt
1 porre
100 g selleri
100 g sukkerærter
1 frisk chili
Kyllingekødet fra suppen
1-2 tsk karrypasta eller pulver karry
1/2 dl soya
suppe
Sådan gør du:
- Vask og snit grøntsagerne i mundrette stykker
- Svits karry i en gryde
- Tilsæt grøntsagerne og sukken og lad det kage ca 15 min
- Tilsæt kyllingekødet
- Smag suppen til med soya og evt mere karry eller chili
Hvis du har ikke har så meget tid kan suppen erstattes af en hønsebouillonterning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: