mandag den 16. januar 2012

Helleflynde med selleripuré og blomkålsalat

600 g helleflynde
1-2 tsk olie
1 tsk salt

500 g selleri eller et halvt
1/2 dl milda 4% eller fløde
1-2 tsk salt
5 kværn peber

1/2 blomkålshoved
saften fra 1/2 citron
1 tsk grov sennep
1 spsk kapers

Sådan gør du:
  1. Snit blomkålen papirs tyndt på et mandolinjern
  2. Mariner det med citronsaft, salt, sennep og kapers i min 30 min
  3. Kog sellerien mør i en blanding af mælk og vand - ca 15 min
  4. Hæld vandet fra og blend det med en stavblender - smag til med fløde/milda, citronsaft og salt
  5. Skær fisken ud i 4 stykker
  6. Kom lidt olie og salt på og bag det i ovnen i ca 12 min ved 200 grader


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: