søndag den 13. maj 2012

Æblechutney 2

5 æbler
1 løg
1 dl eddike
2-3 spsk farin
1 spsk sennepskorn
2 spsk rosiner
1 kanalstang
2 fed hvidløg
1 spsk peberkorn
5 laurbærblade
chili efter smag - jeg brugte 1/4 tsk
1 tsk salt

Sådan gør du:
  1. Skræl og tag kernehuset ud af æblerne
  2. Skær æblet i tern
  3. Pil løget og skær det i både
  4. Kom kanelstang, hvidløg, peberkorn og laurbærblade i en the-pose og bind en snor omkring
  5. Kom æbler, løg, eddike, sennepskorn farin, vanillekorn og stang samt the-posen med krydderier op i en gryde og bring det i kog
  6. Lad det simre i 2 timer
  7. Tilsæt rosiner og lad det simre 5 min mere
  8. Smag til med chili og salt
  9. Smager fantastisk til karryretter, i en kyllingesandwich og  til ost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: