onsdag den 9. maj 2012

Nuddelsalat med rejer


150g store rejer
2 cm ingefær
1 chili
2 fed hvidløg
1 spsk sesamolie
1 lille løg
2 gulerødder
15 cm agurk
1 peberfrugt
20 sukkerærter
100 g fuldkorns ægnudler
3 spsk sød chilisauce
2 spsk soya
1 spsk sesamolie - anden olie kan også anvendes
1 dl cashewnødder
lidt salt

Sådan gør du:
  1. Riv ingefær og hvidløg
  2. Flæk chilien, tag kernerne ud og hak chilien
  3. Bland rejer, ingefær, hvidløg, 1 spsk olie og chili sammen og lad det det trække i 1-12timer
  4. Pil og hak løget
  5. Kom lidt olie på panden og steg løg og rejer i ca 5 min
  6. Kom kogende vand på nudlerne og lad det trække i 2 min eller til de er bløde
  7. Si vandet fra og lad dem køle af
  8. Skræl gulerødderne og skær dem i stave
  9. Flæk peberfrugten og tag kernerne ud og skær den i stave
  10. Skær agurken i stave
  11. Skær sukkerærterne i tynde strimler
  12. Hak nødderne
  13. Bland det hele godt sammen i en skål
  14. Tilsæt sød chilisauce, soya og sesamolie og bland det godt sammen
  15. Pynt til sidst med nødderne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: