mandag den 14. maj 2012

Dampet rødtunge med ramsløgspesto


8 rødtungefiletter eller rødspættefiletter
8 tsk ramsløgspesto
2 forårsløg
10 San marzano tomater
100 g frisk spinat
1 dl hvidvin
1 dl fløde eller cremefine
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Dup filetterne tørre
  2. Kom lidt salt på hver filet
  3. Kom 1 tsk ramsløgspesto på hver filet og rul den sammen
  4. Skær tomaterne i kvarte
  5. Snit forårsløgene fint
  6. Kom Spinat, tomaterne og forårsløg i et fad
  7. Læg fiskerullerne oven på
  8. Hæld hvidvin og fløde på
  9. Drys med salt og peber
  10. Bag det i ovnen i 15 min ved 200 grader
  11. Serveres med pasta eller ris og en god salat
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: