onsdag den 16. april 2014

Aubergineruller med bøffelmozzarella

1 aubergine
250 g hakket oksekød
1 pakke bacon
1 løg
2 stænger bladselleri
1 fed hvidløg
1 dåse tomater
krydderier fx 1 tsk timian
lidt hakket persille
1/2 dl hvidvin
1 spsk kyllingfond
2 frisk mozzarella
Sådan gør du:

  1. Skær baconen i tern
  2. Brun det i en gryde
  3. Tilsæt oksekødet og lad det brune godt - lad være med at røre så meget i det, da det så smider meget vand - Tag kødet på af gryden
  4. Snit løg og bladselleri
  5. Skær auberginen i tynde skiver på langs - tage endestykkerne fra og skær dem i tern
  6. Kom salt på aubergineskiverne og lad dem trække
  7. Kom lidt olie i gryden og svits løg, auberginetern og bladselleri til det tager lidt farve
  8. Kom hvidvin på og lad det simre væk
  9. Tilsæt tomater, presset hvidløg, kødet, krydderi og fond
  10. Lad det småkoge i 30 min med låg og 30 min uden låg
  11. Smag til med salt, eddike og sukker eller gastrik
  12. Steg aubergineskiverne i lidt olie, så de bliver bløde
  13. Lad dem køle af
  14. Kom kød på midten af en aubergineskive og luk dem sammen
  15. Læg dem i et fad side om side
  16. Kom mozzarella på
  17. Kom dem i ovnen i 20-25 min ved 225 grader
  18. Serveres med tomatsalat



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: