lørdag den 26. april 2014

Kransekage uden sukker

marcipan:
125 g mandelmel
1,5 spsk sukrin
1 bæger past æggehvide

Kransekage
ca 150 g marcipan
1 bæger æggehvide
85 g sukrin
1/2 tsk vanillepulver

50 g mørk chokolade
nødder og valnødder

Sådan gør du:

  1. Rør alle ingredienserne sammen til en ens artet masse - den kan sagten hvile i køleskabet en uge, hvis du ikke vil have kagerne med det samme
  2. Rør marcipan*, æggehvider, sukrin og vanillepulver sammen
  3. Kom det i en sprøjtepose med en tyl
  4. Sprøjt kagerne ud og kom en nød på
  5. Bag dem ved 200 grader i 10 min
  6. Lad dem køle af
  7. Hak chokoladen
  8. Smelt halvdelen af chokoladen over et vandbad, når det er smeltet tager du det af varmen og rører resten af chokoladen i
  9. Dyp kransekagerne i chokoladen
  10. Lad dem tørre
  11. Opbevares på køl
* Du kan også bruge købt sukkerfri marcipan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: