torsdag den 10. april 2014

Kerneboller

2,5 dl vand
0,5 dl surdej
1 tsk tørgær eller 12 g frisk gær
1 tsk agave sirup
0,5 dl ruggryn
1,5 dl kerner og nødder
2 tsk Husk til bagning
0,5 dl byg
2 dl kamutmel
0,5 spsk salt

Sådan gør du:

  1. Bland det hele på nær salt sammen i en skål (hvis du bruger frisk gær skal du rør det ud i vandet)
  2. Lad det hvile i 10 min
  3. Rør i 1 min
  4. Lad det hvile i 10 min
  5. Rør i 1 min
  6. Lad det hvile i 10 min
  7. Tilsæt salt og rør
  8. Stil det på køl og lad det hæve i min 12 timer
  9. Form det til boller med en ske
  10. Bag dem ved 200 grader i 25-30 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: