mandag den 21. april 2014

Jordbærkage uden sukker og mel

80 g Perfekt Fit
2 æg
1/2 stang vanille
150 mandelmel
50 g smeltet smør

Fyld
1,5 dl fløde
1 dl skyer
1-2 tsk perfekt fit eller stevia
1 vanillestang
Lidt citronskal
25 g mørk chokolade
6-10 jordbær
evt pistacienødder

Sådan gør du:

  1. Pisk æg og Perfekt Fit
  2. Rør vanille, smør og mandelmel i
  3. Kom det i et tærtefad eller en springform ca 15 cm
  4. Bag den i ca 20 min ved 180 grader - hvis formen er større, skal den nok ikke bage så længe
  5. Riv chokoladen over imens den er varm, smør det forsigtigt ud og lad dem køle af
  6. Pisk fløden let
  7. Rør skyr sammen med vanille, sødemiddel og citronskal
  8. Vend det sammen med fløden
  9. Smag det til
  10. Når kagebunden er kold kommer du cremen på
  11. Afslut med halve jordbær
  12. Drys evt med pistacienødder 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: