torsdag den 15. december 2011

Andesalat

2 andebryster
1 appelsin
1 bananskalotteløg eller et rødløg
1 granatæble
1 bakke spæde salatblade
1/2 dl sherryeddike eller æbleeddike
1 tsk grov sennep
1 spsk honning
1 tsk salt
5 kværn peber
1 håndfuld valnødder

Sådan gør du:
  1. Rist fedtet på andebrysterne, så du danner tern
  2. Drys dem med salt på begge sider
  3. Kom andebrysterne på en kold pande
  4. Steg dem med fedt siden nedad i ca 5 min  på middel varme og steg dem 5 min mere på den anden side
  5. Lad dem hvile i 10 min
  6. Rist valnødderne på en pande til de er gyldne
  7. Skær appelsinen i filetter 
  8. Halver granatæblet og bamk kernerne ud med bagsiden af en kniv - du skal banke på skallen
  9. Skær løget i tynde skiver
  10. Bland eddike, honning, sennep, salt og peber sammen
  11. Skær andebrysterne i tynde skiver
  12. Kom salaten op i et fad
  13. Fordel løg, appelsin og dressing over salaten
  14. Afslut med andebryster og granatæbler
  15. Pynt med valnødder
  16. Serveres med groft brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: