1 appelsin
1 bananskalotteløg eller et rødløg
1 granatæble
1 bakke spæde salatblade
1/2 dl sherryeddike eller æbleeddike
1 tsk grov sennep
1 spsk honning
1 tsk salt
5 kværn peber
1 håndfuld valnødder
Sådan gør du:
- Rist fedtet på andebrysterne, så du danner tern
- Drys dem med salt på begge sider
- Kom andebrysterne på en kold pande
- Steg dem med fedt siden nedad i ca 5 min på middel varme og steg dem 5 min mere på den anden side
- Lad dem hvile i 10 min
- Rist valnødderne på en pande til de er gyldne
- Skær appelsinen i filetter
- Halver granatæblet og bamk kernerne ud med bagsiden af en kniv - du skal banke på skallen
- Skær løget i tynde skiver
- Bland eddike, honning, sennep, salt og peber sammen
- Skær andebrysterne i tynde skiver
- Kom salaten op i et fad
- Fordel løg, appelsin og dressing over salaten
- Afslut med andebryster og granatæbler
- Pynt med valnødder
- Serveres med groft brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: