tirsdag den 27. december 2011

Nytårskransekage

250 g marcipan
2 æggehvider
100 g sukker
50 g pistacienødder
20 hasselnødder, mandler eller tørrede bær

Sådan gør du:
  1. Rør marcipan, æggehvider og sukker sammen til en ensartet masse
  2. Kom kansekagemassen i en sprøjtepose
  3. Hak pistacienødderne fint
  4. Anbring pistacienødderne i en aflang stribe ca 20x10cm
  5. Sprøjt en stribe kansekagemasse ud på nødderne ca 20 cm lang
  6. Rul kansekagestangen i pistacienødderne, så den er helt dækket med nødder
  7. Skær den ud i 3 cm stykker og form dem til små horn
  8. Gentag dette igen
  9. Sprøjt resten ud til kansekagekonfekt og pynt med nødder eller pistacienødder
  10. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca 8 min
  11. Dyp dem evt i smeltet chokolade
  12. Godt nytår!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: