2 æggehvider
100 g sukker
50 g pistacienødder
20 hasselnødder, mandler eller tørrede bær
Sådan gør du:
- Rør marcipan, æggehvider og sukker sammen til en ensartet masse
- Kom kansekagemassen i en sprøjtepose
- Hak pistacienødderne fint
- Anbring pistacienødderne i en aflang stribe ca 20x10cm
- Sprøjt en stribe kansekagemasse ud på nødderne ca 20 cm lang
- Rul kansekagestangen i pistacienødderne, så den er helt dækket med nødder
- Skær den ud i 3 cm stykker og form dem til små horn
- Gentag dette igen
- Sprøjt resten ud til kansekagekonfekt og pynt med nødder eller pistacienødder
- Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca 8 min
- Dyp dem evt i smeltet chokolade
- Godt nytår!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: