lørdag den 27. oktober 2012

Små kager med lakrids og hindbærskum

Dejen
100 g smør
100 g sukker
1 kornene fra en stang vanille
1 æg
100 g mel
1/2 tsk bagepulver

Fyld
Lakridssirup fra Johan Bülow

Pynt
100 g æggehvider
85 g flormelis
2 spsk hindbær marmelade

Sådan gør du:
  1. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud
  2. Pisk smør, vanillekorn og sukker sammen i en røremaskine eller med en elpisker
  3. Kom ægget i
  4. Sigt mel og bagepulver i og vend det sammen med en dejskraber
  5. Kom dejen i en sprøjtepose og fordel dejen i 15 små forme
  6. Bag dem ved 180 grader i 14 min
  7. Lad dem køle af
  8. Pisk æggehviderne lidt 
  9. Tilsæt derefter flormelis og hindbærmarmelade og pisk det ca 10 min til det er stift og sejt
  10. Kom marengsen i en strøjtepose med en tyl
  11. Kom lidt lakridssirup på kagen
  12. Kom marengs på 
  13. Brænd den gylden med en brænder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: