2 lammeskank
4 timian kviste
1,5 spsk salt
0,5 spsk sukker
1 spsk peberkorn
2 banan skalotteløg
1 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 æble
1 Albani 1859
1 spsk honning
1-2 spsk eddike fx æble eller sherry eddike
Sådan gør du:
- Dagen før lægges kødet i en pose med timian, sukker, salt og peberkorn - lad det trække i køleskabet til næste dag
- Brun kødet af i lidt olie
- Kom det i en gryde med hvidløg, æblebåde, laurbærblade, øl, og honning. Kom det i ovnen ved ca 80 grader i 8-10 timer
- Tag kødet op og fonden koge lidt ind
- Si fonden og kom kødet tilbage i fonden
- Serveres med Perlebyg-otto med tragtkantareller: Byg-otto med svampe
Lammeskank med rodfrugter og tragtkantareller og byg-otto |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: