lørdag den 20. oktober 2012

Lammeskank med Albani 1859





2 lammeskank
4 timian kviste
1,5 spsk salt
0,5 spsk sukker
1 spsk peberkorn

2 banan skalotteløg
1 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 æble
1 Albani 1859
1 spsk honning
1-2 spsk eddike fx æble eller sherry eddike

Sådan gør du:
  1. Dagen før lægges kødet i en pose med timian, sukker, salt og peberkorn - lad det trække i køleskabet til næste dag
  2. Brun kødet af i lidt olie
  3. Kom det i en gryde med hvidløg, æblebåde, laurbærblade, øl, og honning. Kom det i ovnen ved ca 80 grader i 8-10 timer
  4. Tag kødet op og fonden koge lidt ind
  5. Si fonden og kom kødet tilbage i fonden
  6. Lammeskank med rodfrugter og tragtkantareller og byg-otto
  7. Serveres med Perlebyg-otto med tragtkantareller:  Byg-otto med svampe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: