onsdag den 2. november 2011

Byg - risotto

2 dl perlebyg
2 dl hvidvin
4 dl hønsebouillon
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl revet parmesan ost
1 bundt persille
25 g smør
100g svampe

Sådan gør du:
  1. Pil og hak løg og hvidløg
  2. Smelt smørret i en gryde
  3. Sautér løg
  4. Tilsæt kornene, så de blivet fedtet ind i smørret
  5. Tilsæt hvidvinen og hvidløget - lad vinen simre væk
  6. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen - lad det koge næsten væk førend, at du tilsætter mere væske. Fortsæt med dette i ca 20 min til kornene er møre
  7. Steg svampene
  8. Tilsæt parmesan og smag til med salt og peber
  9. Pynt til sidst med stegte svampe og hakket persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: