125 g smør
75 g sukker
2 æg
50 g hvid chokolade
2 spsk mælk
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
125 g blåbær
+ 24 blåbær til pynt
Glasur
2 spsk blåbær
1 spsk revet citronskal
1 pk flødeost
8 spsk flormelis
- Pisk æg og sukker i 10 min med en elpisker eller i en røremaskine
- Smelt smørret
- Hak chokoladen
- Tilsæt chokolade, mælk og blåbær
- Si mel, bagepulver og vanillesukker i og vend det godt sammen
- Fordel dej i 12 alm forme eller 24 små forme
- Bag dem 8-9 for de små eller 12-15 min for de alm
- Lad dem køle af på en rist
- Lav glasuren ved at blende blåbær og citron - hæld evt saft fra
- Rør de blendede blåbær, flødeost og flormelis sammen - måske skal der tilsættes mere flormelis alt afhængig af hvor meget saft der er i bærerne
- Kom glasur på kagerne og slut af med et frisk blåbær
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: