søndag den 30. oktober 2011

Æble/mango chutney


½ rødløg
1 mangofrugt, moden
2 æbler
1 spsk sukker
2 spsk brun farin
2 dl æbleeddike
65 g rosiner
½ rød chili hakkes fint
1 kanelstang
1 tsk sennepsfrø
1tsk sorte peberkorn
1 knsp salt
4 laurbærblade
65 g mandler groft hakkede

1)    Skær rødløget i små tern, og skræl mangofrugten og skær den og æblet i små tern.
2)    Kom alle ingredienserne – undtaget mandlerne – i en gryde med låg.
3)    Lad det simre ved svag varme i ca. 30 min. Kom nødderne ved, og kog det yderligere 8 min.
4)    Kom chutneyen på skoldede glas og opbevar dem i køleskabet.
5)     Chutneyen kan godt holde sig nogle uger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: