onsdag den 2. november 2011

Braisseret oksekød med hvidvin

500 g oksekød - kæber, bov, tyksteg
5 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 tomat
1/2 liter hvidvin
2 laurbærblade
5 peberkorn
Salt
2 spsk olie

Sådan gør du:
  1. Skær kødet i mundrette stykker
  2. Varm olie op i en gryde
  3. Brun kødet og læg det på en tallerken
  4. Pil løget og skær det i både
  5. Skræl gulerødderne og skær dem i tern
  6. Skær tomaten i tern
  7. Kom lidt olie i gryden og sautér løget
  8. Tilsæt kød, hvidløg, gulerødder, tomat, hvidvin, laurbærblade, peberkorn og salt
  9. Lad det simre i 6 timer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: