1 bananskalotteløg eller 2 alm løg
1 fed hvidløg
2 laurbærblade
1/2 hvidkålshoved
3 gulerødder
3kartofler
1 spsk olie
3 tsk flage salt
10 kværn peber
1 tsk timian eller en kvist
1 spsk sukker
1 spsk æble eddike
1 dl persille
Sådan gør du:
- Skær kødet i tern
- Pil løget og skær det i små både
- Snit kålen
- Skræl og skær gulerødderne i tern
- Skræl og skær kartoflerne i tern
- Kom lidt olie i en jerngryde, der kan tåle at komme i ovnen
- Brun kødet
- Tilsæt løg, timian og kål og det steg med i 5 min
- Kom gulerødder og kartofler i gryden
- Kom salt, peber og laurbærblade og hvidløg i
- Stil det i ovnen ved 100 grader i 4 timer
- Tag den ud og smag den til med eddike og salt og peber
- Hak persillen og drys den over retten
- Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: