torsdag den 10. november 2011

Grønkålssalat

175 g grønkål
2 æbler fx rød aroma
1 skalotteløg
1 granatæble
1/2 dl æblecidereddike
1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk salt
2 tsk flydende honning
50 g valnødder

Sådan gør du:
  1. Skyld grønkålen rigtig godt i koldt vand
  2. Skær stokken fra og hak det fint
  3. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem ud i tern
  4. Del granatæblet og læg det med skæresiden nedad og bank kernerne ud med bagsiden af en tung kniv
  5. Pil og hak løget
  6. Bland æbleeddike, sennep, salt og honning sammen til en dressing
  7. Kom grønkål, æbler, dressing og løg op i en skål og bland det godt sammen og lad den trække lidt - gerne et par timer, mindre kan også gøre det
  8. Rist valnødderne på en pande - pas på de ikke bliver sorte
  9. Pynt salaten med valnødder og granatæblekerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: