2 æbler fx rød aroma
1 skalotteløg
1 granatæble
1/2 dl æblecidereddike
1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk salt
2 tsk flydende honning
50 g valnødder
Sådan gør du:
- Skyld grønkålen rigtig godt i koldt vand
- Skær stokken fra og hak det fint
- Fjern kernehuset på æblerne og skær dem ud i tern
- Del granatæblet og læg det med skæresiden nedad og bank kernerne ud med bagsiden af en tung kniv
- Pil og hak løget
- Bland æbleeddike, sennep, salt og honning sammen til en dressing
- Kom grønkål, æbler, dressing og løg op i en skål og bland det godt sammen og lad den trække lidt - gerne et par timer, mindre kan også gøre det
- Rist valnødderne på en pande - pas på de ikke bliver sorte
- Pynt salaten med valnødder og granatæblekerner
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: