fredag den 25. november 2011

Kryddermarineret ribbensteg

1 ribbensteg af 1 kg
1 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 stang kanel
4 nelliker
3 laurbærblade
1 spsk peberkorn
1 tsk salt
1/2 dl balsamico eddike
1 dl vand

lidt salt til sværen

Sådan gør du:
  1. Rist ribbenstegen
  2. Kom eddike, hvidløg, rosmarin, kanel, nelliker, laurbærblade salt og peberkorn i en 5 liters frysepose
  3. Kom stegen i posen og lad den trække til næste dag i køleskabet eller så længe du kan min 30 min
  4. Gnid stegen med salt på sværen og læg den i et fad - lad marinaden blive i fadet
  5. Kom 1 dl vand ved stegen
  6. Steg stegen ved 200 grader i ca 1,5 time eller til sværen er sprød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: